Over Ons


Onze Visie

Veiligheid

Kwaliteit! SUP Spirit werkt met Watersportverbond opgeleide instructeurs. We maken gebruik van Fanatic Premium boards en Fanatic carbon peddels. Zo ben jij verzekerd van de ultieme SUP ervaring! 

Vaardigheid

Kennis! SUP Spirit vindt efficiënt peddelen belangrijk. Wij hebben al jaren een grote passie voor SUP techniek. Dit resulteert in een ruim SUP aanbod, waar wij trots op zijn!

Vertellen

It′s not a hobby, it′s a lifestyle! Stand Up Paddling is zoveel meer dan een rondje peddelen. Wij geven jou een kijkje in ons leven en delen de leukste informatie d.m.v. blogs en video’s!

Verbinden

SUP Community! SUP Spirit brengt suppers met elkaar in verbinding. Samen mooie momenten beleven op het water! Dit doen wij onder andere door het organiseren van de vetste SUP events en SUP vakanties!Het Team

Mijn naam is Rianne Bakker, ik ben sinds 2013 de eigenaresse en instructrice van SUP Spirit.

 

Al van jongs af aan ben ik iemand die graag buiten is. Als kind ging ik met mijn kano door de polder en bracht ik veel tijd door bij mijn paarden. In de loop der jaren heb ik verschillende sporten beoefend, zowel indoor en outdoor.

 

Enkele jaren geleden las ik een artikel in de krant over Stand Up Paddling. Ik werd meteen nieuwsgierig en ben gestart met les nemen in Amsterdam. Bij de eerste les was ik verkocht, dit is echt iets voor mij!

 

Binnen enkele weken kocht ik mijn eigen board, zodat ik ook in en rond Enkhuizen kon gaan suppen. Het viel mij op dat ik de enige supper was op het water in Enkhuizen. Vanaf de kant kreeg ik veel leuke reacties van mensen. Dit bracht mij op het idee om er meer mee te gaan doen.

 

Mijn doel is om andere mensen ook enthousiast te maken voor de SUP sport en mijn passie te delen. Voor mij is SUP een gevoel van vrijheid en ontspanning, genieten van de mooie natuur. Daarnaast is het een sport waarin ik mijzelf kan blijven uitdagen wat betreft techniek en snelheid. Ik geef de SUP lessen met veel plezier en hoop je snel te ontmoeten op het water!

 

Ik ben in het bezit van de volgende diploma's:

  • Watersportverbond Stand Up Paddle Instructeur
  • ASI Level 1 SUP Instructor - Enclosed Flat Water
  • ASI Level 2 SUP Instructor - Exposed Waters
  • ASI SUP Instructor Water Rescue
  • Functional Paddling certified trainer Level 1
  • First Aid (EHBO)