SUP Arrangementen

West-Friesland is bij uitstek het watersport walhalla van Nederland!

Enkhuizen, Hoorn, Medemblik en Edam staan bekend als watersteden met een rijke historie. Onze regio beschikt over poldergebied, havens en grachten. Het IJsselmeer en Markermeer bieden je daarnaast het ultieme gevoel van vrijheid. Kortom, voor ieder wat wils!

Wil je graag suppen tijdens een bedrijfsuitje? Een vrijgezellenfeest? Heb je iets te vieren? Of zin in een gezellige dag met vrienden of familie?

SUP Spirit heeft een ruim aanbod in SUP arrangementen in regio West-Friesland en regio Edam! Wij brengen jou langs de mooiste plekken op het SUP board. SUP Spirit werkt samen met diverse ondernemers. Wij bieden unieke combi deals, voordelig geprijsd!

 

Waarom SUP Spirit?

  • Wij hebben sinds 2013 ruime ervaring in het organiseren van de leukste SUP uitjes
  • Wij kennen de regio op ons duimpje
  • Wij zijn mobiel inzetbaar
  • Wij zijn ook inzetbaar voor grote groepen
  • Wij hebben geweldige samenwerkingspartners
  • Wij werken met het beste & veiligste SUP materiaal
  • Wij willen jou de ultieme SUP ervaring geven!

Onderstaand vind je het complete overzicht van onze SUP arrangementen. Staat jouw favoriete SUP arrangement ertussen, maar wil je de invulling net even anders? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee!
Neem voor boekingen of vragen contact op via info@supspirit.nl of 06-16819187.


Boards, Burgers & Beer
Stationscafé De Haven van Enkhuizen - Enkhuizen

Enkhuizen beschikt over meerdere havens, die vooral in het zomerseizoen vol liggen met mooie boten en druk bezocht worden door toeristen. We maken een SUP tocht door de havens van Enkhuizen. Daarna gezellig napraten op het mooiste overdekte terras van Enkhuizen, met uitzicht op de haven en het IJsselmeer. Genietend van een overheerlijk burgermenu en een ijskoud drankje.