sup les

Voor leerzame en uitdagende SUP lessen ben je bij ons aan het juiste adres! Voor zowel beginners als gevorderden hebben wij een gevarieerd aanbod. Wil je liever een losse les uit ons aanbod boeken, zowel privé als met een groep? Neem contact met ons op.

 

Aanmelden kan via info@supspirit.nl of 06-16819187.

Sup Training

Wekelijkse SUP trainingen in groepsverband, perfect om jezelf meer uit te dagen! Toegankelijk voor iedereen met of zonder eigen SUP board. Verbeter je techniek, balans en uithoudingsvermogen, zodat jij nog efficiënter leert suppen! 


Sup Yoga

SUP Yoga is een nieuwe trend en wij begrijpen heel goed waarom dit is! Het beoefenen van yoga op een SUP board geeft een extra dimensie. De combinatie van de zon op je lijf voelen, de frisse buitenlucht inademen en het uitvoeren van de yoga oefeningen op het water is geweldig. Geschikt voor alle niveaus!


Dog SUP

Wat is er leuker dan je mooiste momenten op het water delen met je trouwe viervoeter! Tijdens de lessen leer je van een ervaren hondentrainster stap voor stap hoe je je hond op een positieve manier kunt laten wennen om samen op het board het water op te gaan. Je krijgt alle tips en tricks, zodat je in staat bent om na de clinic zelfstandig met je hond op pad te gaan.


Kids SUP


Verhuur

Heb je al vaker gesupt en wil je graag zelfstandig de omgeving verkennen? Even genieten en tot rust komen na een drukke dag? Je kunt bij ons ook SUP materiaal huren.